/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Soroca, unul dintre cele mai afectare raioane de infecțiile cu COVID-19. Bolnavi sunt în 15 dintre localități

missing
04 aprilie 2020, ora 15:58

Raionul Soroca este unul dintre cele mai afectate raioane din țară de infecțiile cu noul coronavirus. Infecția au ajuns în peste 20% dintre localitățile raionului Soroca.

Potrivit Observatorul.md, o sursă media locală, în 15 localități din raion au fost depistate cazuri de infecție cu COVID-19, cele mai multe dintre acestea, în municipiul Soroca – 48 la număr.

Iată câte cazuri sunt în alte localități din acest raion, potrivit sursei citate: câte trei cazuri în satele Stoicani, Țepilova și Vasilcău,  câte două cazuri în satele Voloave, Rublenița și Șolcani și câte un caz în satele Egoreni, Floriceni, Căinarii Vechi, Sobari, Oclanda, Pârlița, Slobozia Cremene și Rudi.

În total, până la această oră, în Soroca sunt conformate 71 de cazuri de îmbolnăvire.

În raionul Soroca sunt 68 de localități.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram