/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Alte 101 cazuri de contaminare cu COVID-19. Numărul total se apropie de o mie

missing
06 aprilie 2020, ora 17:08

În ultimele 24 de ore, 101 cazuri pozitive de contaminare cu coronavirus au fost confirmate. Astfel, numărul celor bolnavi de COVID-19 se apropie de o mie.

Dintre cele 101 cazuri raportate astăzi, patru cazuri de îmbolnăvire sunt de import și 97 sunt cu transmitere locală. Astfel, 23 de cazuri au fost depistate în Chișinău, 16 la Ștefan Vodă, 11 la Glodeni, 8 la Ialoveni, 7 la Orhei, câte șase la Taraclia și în regiunea transnistreană, 4 la Fălești, 3 la Hâncești, câte 2 cazuri la Anenii Noi, Cahul și Nisporeni, câte un caz la Bălți, Călărași, Căușeni, Criuleni, Leova, Strășeni și Telenești.

De asemenea, ministra susține că la Soroca astăzi nu a fost înregistrat niciun caz nou.

Autoritățile menționează că în ultimele 24 de ore s-au făcut mai puține teste la COVID-19 pentru că pe parcursul zilei de ieri nu au lucrat laboratoarele private și probele au fost prelucrate doar la laboratorul Agenției Naționale de Sănătate Publică.

În total, sunt confirmate în Republica Moldova 965 de cazuri de îmbonăvire cu COVID-19.

Alte două decese provocate de coronavirus în Republica Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram