/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Florar bătrân din Georgia, salvat de la faliment de oamenii care i-au cumpărat toate florile şi le-au dat doctorilor

missing
06 aprilie 2020, ora 15:49

O poveste despre solidaritate în vremea pandemiei vine de la Tbilisi, Georgia. Acolo, un grup de oameni mobilizaţi pe Facebook, a adunat 1.600 de dolari pentru a cumpăra stocul de flori al unui bătrân care se temea că va da faliment. Ei le-au donat mai departe medicilor care lucrează în spitale.

Kako Jeiranashvili a ajuns cunoscut pe reţelele sociale după ce o persoană a cumpărat câteva flori de la el, apoi a postat un mesaj în care a scris că bătrânul era foarte îngrijorat că va da faliment şi nu va mai avea ce să pună pe masă. Postarea a ajuns la mulţi oameni, iar aceştia s-au mobilizat pentru a-l ajuta, scrie Digi24.

„Suntem foarte recunoscători şi vrem să le mulţumim tuturor. Suntem aproape şocaţi de atenţia primită şi mai ales de sprijinul acordat”, a declarat fiica lui Kako Jeiranashvili pentru o televiziune georgiană.

Sutele de lalele au ajuns apoi la medicii care lucrează în spitalele din Tbilisi.

Foto: digi24.ro

Florar bătrân, salvat de la faliment de oamenii care i-au cumpărat toate florile şi le-au dat doctorilor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram