/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Starea de urgență în România, prelungită cu încă o lună. Iohannis: „Nu e momentul să ne relaxăm!”

missing
06 aprilie 2020, ora 15:11

Starea de urgență în România a fost prelungită cu încă o lună. Decizia a fost luată după o ședință de urgență la Cotroceni a președintelui Klaus Iohannis cu mai mulți miniștri și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. 

„În comparatie cu alte țări, creșterea numărului de persoane afectate de epidemie nu a fost atât de mare, în comparație cu Italia și Spania. Asta vine din faptul că din timp am luat măsuri foarte ferme. Dar trebuie să vă avertizez: nu este momentul să ne relaxăm! Toți experții ne spun că evoluția epidemiei depinde de respectarea indicațiilor autorităților”, a spus Iohannis.

„În cursul săptămânii, vom elabora decretul, săptămâna viitoare voi emite un nou decret pentru a prelungi starea de urgență cu încă o lună de zile”, a adăugat Iohannis.

România are confirmate 4057 de cazuri de infecție cu coronavirus, până la această oră. Numai azi șase oameni și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de virusul Covid – 19, numărul total al morților fiind de 157.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram