/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ De ce este important să #stămacasă

missing
06 aprilie 2020, ora 14:11

Unele persoane sunt infectate cu noul coronavirus, dar ar putea să nu aibă deocamdată simptome și, respectiv, să nu cunoască despre acest lucru. Dacă acesta ies din casă și interacționează cu alți oameni, pot să infecteze cel puțin trei persoane în decursul unei săptămâni, care vot infecta la rândul lor alte nouă persoane, iar acestea, încă 27, explică reprezentanții Ministerului Sănătății care, împreună cu Organizația Mondială a Sănătății, ONU Moldova și Ambasada Suediei au realizat un spot informativ în care explică de ce este important să #stămacasă și cum acest lucru ne poate salva viața și-i poate ajuta pe medici să-i ajute la rândul lor pe cei bolnavi. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram