/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

77 dintre moldovenii infectați cu coronavirus sunt în stare gravă. Câte persoane s-au tratat

missing
07 aprilie 2020, ora 09:56

77 dintre cele aproape o mie de pesoane din țară diagnosticate cu coronavirusul de tip sunt în stare gravă. În timp ce numărul moldovenilor care se infectează este zilnic în creștere, abia 40 s-au tratat.

Datele au fost prezentate de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, într-un briefing de presă susținut în această dimineață.

„Avem la moment 865 de persoane infectate și 4598 de teste efectuate. 854 dintre cazurile înregistrate sunt de transmitere locală. 77 de persoane sunt în stare gravă, în stare de gravitate medie – 355, restul fiind în stare satisfăcătoare”, a subliniat Dumbrăveanu.

Amintim că din cauza complicațiilor provocate de virusul Covid – 19, 21 de oameni din Moldova și-au pierdut viața. Ultimele două victime, doi bărbați în vârstă de 68 de ani au murit astăzi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram