/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Autoritățile se încurcă în cifre. Când au fost făcute cele mai multe teste la COVID-19, astăzi sau pe 4 aprilie

07 aprilie 2020, ora 18:51

Autoritățile se încurcă în cifre când vorbesc despre testele făcute pentru a depista contaminarea cu virusul COVID-19. În timp ce ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat astăzi că a fost procesat cel mai mare număr de teste, timp de o zi, de când s-a declanșat situația epidemiologică în Republica Moldova, premierul Ion Chicu anunța încă pe 4 aprilie un număr mai mare cu aproape o sută de teste per zi.

„Astăzi au fost procesate 510 probe, cele mai multe probe de când s-a declanșat situația epidemiologică în Republica Moldova”, a anunțat astăzi ministra.

Pe data de 4 aprilie, însă, prim-ministrul Ion Chicu a anunțat că pe parcursul acelei zile s-au colectat 681 de probe. „Astăzi avem un antirecord de 161 de cazuri confirmate din 681 de probe prelevate”, a spus atunci Chicu.

Astăzi au fost confirmate încă 91 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Majoritatea este cu transmitere locală

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram