/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/INFOGRAFIC/ Patru pași: cum să cumperi bilete la cursele charter din Chișinău pentru următoarele două săptămâni pe zbor.md

missing
07 aprilie 2020, ora 16:30

Până pe data de 18 aprilie, va fi organizată în fiecare zi câte o cursă charter din Chișinău spre diferite orașe ale lumii, pentru persoanele care vor să zboare din Republica Moldova în perioada stării de urgență, când toate celelalte zboruri regulate au fost amânate. Dacă te afli în Chișinău și ai nevoie să ajungi în unul dintre orașele în care vor fi organizate aceste curse charter, poți cumpăra bilete la avion pe zbor.md

Iată cum să-ți cumperi bilet, în patru pași și trei mișcări

Intră pe zbor.md și în mediul orizontal o să vezi rubrica charter, marcată cu roșu. Fă click pe ea și se va deschide o fereastră nouă, cu lista zborurilor care vor fi organizate în următoarele zile.

Selectează zborul potrivit, în funcție de orașul în care te afli.

După ce vei selecta zborul, se va deschide o fereastră nouă. Verifică aici dacă este corect indicat orașul din și spre care zbori, indică numărul de pasageri și apasă butonul „caută”, iar motorul va căuta biletele.

Verifică detaliile zborului – ora, aeroportul, compania care operează zborul, prețul – și apasă butonul „alege”, apoi urmează pașii următori pentru achitarea biletului.

Lista zborurilor de tip charter în Republica Moldova în următoarele două săptămâni

06 – 19 aprilie 2020:

Chișinău – Londra – 06 aprilie 2020;
Chișinău – Dublin – 07 aprilie 2020;
Chișinău – Frankfurt – 08 aprilie 2020;
Chișinău – Lisabona – 09 aprilie 2020;
Chișinău – Madrid – 10 aprilie 2020;
Chișinău – Varșovia – 11 aprilie 2020;
Chișinău – Bruxelles –12 aprilie 2020.

13 aprilie – 19 aprilie 2020:

Chișinău – Roma – 13 aprilie;
Chișinău – Amsterdam – 14 aprilie;
Chișinău – Veneția – 15 aprilie;
Chișinău – Paris – 16 aprilie;
Chișinău – Londra – 17 aprilie;
Chișinău – Berlin – 18 aprilie.

Zbor plăcut și să vă știm sănătoși!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram