Până pe data de 18 aprilie, va fi organizată în fiecare zi câte o cursă charter din Chișinău spre diferite orașe ale lumii, pentru persoanele care vor să zboare din Republica Moldova în perioada stării de urgență, când toate celelalte zboruri regulate au fost amânate. Dacă te afli în Chișinău și ai nevoie să ajungi în unul dintre orașele în care vor fi organizate aceste curse charter, poți cumpăra bilete la avion pe zbor.md

Iată cum să-ți cumperi bilet, în patru pași și trei mișcări

Intră pe zbor.md și în mediul orizontal o să vezi rubrica charter, marcată cu roșu. Fă click pe ea și se va deschide o fereastră nouă, cu lista zborurilor care vor fi organizate în următoarele zile.

Selectează zborul potrivit, în funcție de orașul în care te afli.

După ce vei selecta zborul, se va deschide o fereastră nouă. Verifică aici dacă este corect indicat orașul din și spre care zbori, indică numărul de pasageri și apasă butonul „caută”, iar motorul va căuta biletele.

Verifică detaliile zborului – ora, aeroportul, compania care operează zborul, prețul – și apasă butonul „alege”, apoi urmează pașii următori pentru achitarea biletului.

Lista zborurilor de tip charter în Republica Moldova în următoarele două săptămâni

06 – 19 aprilie 2020:

Chișinău – Londra – 06 aprilie 2020;
Chișinău – Dublin – 07 aprilie 2020;
Chișinău – Frankfurt – 08 aprilie 2020;
Chișinău – Lisabona – 09 aprilie 2020;
Chișinău – Madrid – 10 aprilie 2020;
Chișinău – Varșovia – 11 aprilie 2020;
Chișinău – Bruxelles –12 aprilie 2020.

13 aprilie – 19 aprilie 2020:

Chișinău – Roma – 13 aprilie;
Chișinău – Amsterdam – 14 aprilie;
Chișinău – Veneția – 15 aprilie;
Chișinău – Paris – 16 aprilie;
Chișinău – Londra – 17 aprilie;
Chișinău – Berlin – 18 aprilie.

Zbor plăcut și să vă știm sănătoși!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!