/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ședințele Parlamentului ar putea avea loc în regim online. Ce spune deputatul socialist Vasile Bolea

missing
07 aprilie 2020, ora 22:11

Deputatul socialist Vasile Bolea spune că în următoarea perioadă de timp ar putea să fie organizate ședințele Parlamentului în regim online. Potrivit lui, echipa tehnică deja lucrează în acest sens.

Socialistul a menționat în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8 că, mâine, se va face o testare și va fi organizată ședința Comisiei juridice în regim online.

„Pentru ca ședința Parlamentului să fie organizată online,  trebuie făcute modificări în Regulamentul Parlamentului. Colegii din IT și astăzi lucrau în plenul Parlamentului pentru a monta dispozitivele respective în așa mod ca să asigure, eventual, o asemenea ședință”, a spus deputatul.

Amintim că ultima ședință a legislativului, în cadrul căreia premierul Ion Chicu urma să prezinte proiectul de asumare a răspunderii pentru un pachet de legi, nu a avut loc din lipsă de cvorum. Atunci, Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor, care au lipsit de la ședință, au anunțat că nu avea rost să se expună riscului legat de contaminare cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram