/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un australian a cumpărat 5 400 de suluri de hârtie igienică și acum nu reușește să le vândă

07 aprilie 2020, ora 15:01

Un bărbat a cumpărat 5.400 de suluri de hârtie igienică în timpul cumpărăturilor excesive declanșate de pandemia de coronavirus și acum încearcă să le vândă, dar nu reușește, scrie Digi24.

Bărbatul din orașul australian Adelaide a început să contacteze supermarketurile mici în încercarea de a le vinde marfa, pentru că nu mai are voie să o vândă pe internet.

Proprietarul unui magazin a declarat pentru postul TV 9 News că a fost abordat de acesta, după ce stocurile de hârtie igienică din zonă au scăzut.

Mulți australieni cumpără cantități exagera din acest produs, deși lanțurile locale de supermarketuri spun că stocurile revin la normal.

Teama că acest produs va dispărea din comerț a declanșat panică și rafturile de hârtie igienică au fost golite. Lanțuri de magazine precum Aldi, Coles sau Woolworths au fost nevoie să introducă o limită de un pachet per client.

CEO-ul lanțului Woolworths, Brad Banducci, a dezvăluit că supermarketurile sale au vândut peste 20 de milioane de suluri de hârtie igienică într-o săptămână – o dublare a cererii, dar a mai spus că lucrurile “se îmbunătățesc ușor” și că îi sfătuiește pe clienți să cumpere doar ce au nevoie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram