/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

1 056 de cazuri înregistrate în Moldova. 144 persoane, în stare gravă, iar șapte pacienți sunt conectați la respirație artificială

missing
08 aprilie 2020, ora 11:00

Până în prezent, în R. Moldova 1 059 de persoane au fost confirmate la prezența virusului COVID-19. Dintre acestea, 144 cazuri sunt de import și 942 de cazuri cu transmitere locale. În total, au fost efectuate 5 108 teste pentru verificarea contaminării cu coronavirus.

114 dintre pacienții infectați în prezent cu noul coronavirus sunt în stare gravă. Alte 328 de persoane internate în spital sunt în stare de sănătate medie, iar 614 de persoane sunt în stare satisfăcătoare, spune ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Șapte pacienți diagnosticați cu COVID-19 sunt conectați la respirație artificială. Patru dintre aceștia sunt internați la Spitalul Clinic Republican și trei persoane la Institutul de Medicină Urgentă.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, 43 de persoane s-au tratat de COVID-19.

Amintim că din cauza complicațiilor provocate de virusul Covid – 19, 24 de oameni din Moldova și-au pierdut viața. Ultimele două victime sunt doi bărbați în vârstă de 62 și 71 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram