/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Fiica femeii din Crocmaz, care a fost înmormântată fără prelevarea probelor la COVID-19, confirmată pozitivă cu acest virus

missing
08 aprilie 2020, ora 16:13

Fiica femeii de 71 de ani, din satul Crocmaz, raionul Ștefan Vodă, care a fost înmormântată fără prelevarea probelor pentru depistarea coronavirusului, a fost testată pozivit la COVID-19. Despre asta a anunțat pe pagina sa de Facebook deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Sergiu Litvinenco. 

„Vă aduceți aminte de decesul doamnei de la Crocmaz, Ștefan Vodă? Cadavrul căreia a stat toată ziua în sat ca cineva s-o testeze și, după ce nu a mai venit nimeni, ministerul a zis că rudele ei ar fi refuzat testarea (o minciună sfruntată desigur). Apoi iată. Fiica doamnei decedate de „pneumonie” (că așa apare în acte) a fost confirmată ca fiind infectată cu COVID-19. Confirmarea de COVID-19, dar și decesul de la COVID-19, desigur, nu apar în statisticile oficiale. Acolo ”e totul bine”, ”ne descurcăm mai bine decât alte state” și, în general, ”situația-i sub control”…”, a scris parlamentarul.

Amintim că femeia de 71 de ani a fost internată în aceeași secție de la Spitalul din Ștefan Vodă, unde stăteau bolnavii de coronavirus. Aceasta a fost externată și ar fi decedat de pneumonie, în timp ce se afla în carantină în localitatea Crocmaz.

Primarul localității Ion Veleșco a spus anterior pentru tv8.md că la mai mult de șapte ore de când a decedat femeia nimeni nu a venit să-i facă testul pentru confirmarea sau infirmarea virusului COVID-19.

Mai multe detalii la acest subiect vedeți în articolul de mai jos:

Încă o femeie, care a stat în aceeași secție cu bolnavi de COVID-19, a decedat la Ștefan Vodă. Primarul: „Nimeni nu a venit să preleve probele”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram