/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Jaf într-un salon al Dispensarului Republican de Narcologie. Bănuitul, reținut pentru 72 de ore

missing
08 aprilie 2020, ora 13:09

Un bărbat, de 36 de ani, din Chișinău a fost reținut de polițiști pentru că, la începutul lunii ianuarie, ar fi furat două inele de aur din geanta unui bărbat, în unul dintre saloanele Dispensarului Republican de Narcologie.

În timp ce se afla în incinta Dispensarului Republican de Narcologie amplasat pe strada Gheorghe Madam, bărbatul a profitat de faptul că în unul din saloane nu era nimeni și pe ascuns a furat dintr-o geantă două inele din aur.

Inelele costau în jur de 22 600 lei și aparțineau unui bărbat de 41 de ani, informează Poliția capitalei.

Individul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, pentru ce a fost anunțat în urmărire penală. Ulterior el a fost reținut pentru 72 de ore în izolator. Bărbatul a fost anterior judecat pentru furt și circulația ilegală a drogurilor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram