/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Primele cazuri de coronavirus într-un raion care a fost ocolit până acum de infecție. Doar două raioane mai sunt cu zero cazuri

missing
08 aprilie 2020, ora 11:36

În raionul Rezina, care a fost ocolit până acum de infecția de coronavirus, au fost înregistrate primele 3 persoane bolnave. Potrivit datelor Ministerului Sănătății, mai rămân doar două raioane unde nu a fost confirmat, deocamdată, niciun caz de îmbolnăvire. Este vorba despre raioanele Șoldănești și Ceadîr-Lunga din  Găgăuzia.

La Comrat, Ocnița, Dondușeni și Basarabeasca s-a înregistrat câte un caz de infecție.

Lider rămâne a fi municipiul Chișinău, cu 351 cazuri de boală, urmat de raionul Ștefan Vodă cu 158 și raionul Soroca cu 135 de cazuri. Crește rapid cifra în raionul Glodeni, care are deja 42 de persoane testate pozitiv la COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram