Restricții mai dure la Soroca, aprobate de Comisia Situații Excepționale. În mașini nu vor putea circula mai mult de două persoane

08 aprilie 2020, ora 16:19

Comisia Situații Excepționale a decis introducerea unui regim mai strict în municipiul Soroca, după ce au fost înregistrate zeci de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Începând de astăzi, va fi interzisă deplasarea în afara domiciliului a persoanelor în etate și deplasarea prin oraș în grupuri mai mari de două persoane.

De asemenea, va fi interzis ca în autovehiculele de orice tip, care circulă în municipiul Soroca, să fie mai mult de două persoane, inclusiv șoferul.

Comisia a interzis și desfășurarea comerțului în regim online, cu livrare în Soroca, în afară de vânzările de produse alimentare, farmaceutice și sanitar-igienice.

Totodată, autoritățile anunță că de mâine va fi introdus regimul de permise pentru circulația pe străzi. Astfel, persoanele care vor dori să iasă din casă vor trebui să obțină permise speciale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram