/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/UPDATE/ Motociclistul, lovit de o mașină la Ciocana, a fost transportat la spital

08 aprilie 2020, ora 19:45

UPDATE ORA 19:45 În urma accidentului rutier motociclistul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital. Informația a fost oferită de ofițera de presă a poliției capitalei, Natalia Stati.

Aceasta a precizat că la volanul automobilului de marca „Chevrolet” se afla o persoană de 42 de ani. Ambii șoferi se deplasau pe sensuri opuse, iar accidentul s-a produs după ce șoferul mașinii a vrut să vireze la stânga.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia se va stabili care dintre șoferi s-ar face vinovat. În dependență de leziunile cu care s-a ales motociclistul, va fi luata o hotărâre conform legislației.

ORA 17:27 Un accident grav s-a produs cu ceva timp în urmă în sectorul Ciocana al capitalei. Un motociclist a fost lovit de un automobil de marca „Chevrolet”, la intersecția străzilor Meșterul Manole și Vadul lui Vodă.

Din imaginile foto, postate de un martor ocular pe rețelele sociale, se poate vedea că motociclistul stă la pământ, iar mai multe persoane încearcă să-i acorde ajutor.

Potrivit ofițerei de presă a poliției capitalei, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați aproximativ zece minute în urmă. La fața locului se deplasează un echipaj al secției documentare accidente rutiere.

Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram