/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/DOC/ Comerțul ambulant al verdețurilor și materialului săditor, permis zilnic în capitală! Municipalitatea dă undă verde și celui angro în zona Pieței Centrale

missing
09 aprilie 2020, ora 14:23

Comerțul ambulant va fi permis în Chișinău între orele 06:00 dimineața și 14:00. Pe parcursul perioadei de urgență, în stradă își vor putea vinde mărfurile fermierii care au gospodării țărănești și care au propria producție. Produsele agricole vor putea fi vândute din remorcă sau mașină, în baza schemelor de amplasare emise de preturile de sector sau primăriile din suburbii. 

Comercianții ambulanți sunt obligați să respecte în mod obligatoriu normele pentru combaterea răspândirii infecției cu Covid – 19 și să păstreze distanța de cel puțin 3 m între unitățile comerciale.

Totodată, Comisia pentru situații excepționale a municipiului Chișinău a decis să dea undă verde comerțului angro al produselor agricole vegetale, materialului săditor și semincer de producție proprie, pe teritoriul amenajat din strada Cărbunari 9, aflat în gestiunea ÎM „Piața Centrală”. Unitățile comerciale vor fi deschise între orele 06:00 și 17:00 și sunt obligate să respecte aceleașți condiții de prevenire a infecției cu coronavirus.

Mai mult, toți comercianții vor fi obligați să își asigure măsuri individuale de protecție – mască de protecție și mănuși.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram