/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dumitru Diacov, despre acțiunile Guvernului Chicu: „Să treacă această situație și vom spune și în public ceva”

09 aprilie 2020, ora 22:03

Dumitru Diacov, liderul fracțiunii Partidului Democrat în Parlament, susține că PDM nu este de acord chiar cu toate deciziile pe care le iau factorii de decizie în ceea ce privește gestionarea sistuației legate de coronavirus. Totodată, Diacov spune că după ce va trece criza, partidul va „spune ceva și public” din nemulțumirile lui.

Noi ca co-participanți la guvernare, nu este cinstit, nu este moral ca noi să ieșim în public și să ne purtăm tot așa cum se poartă unii reprezentanți ai opoziției. Noi între noi discutăm”, a menționat Diacov la emsiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Diacov spune că pe alocuri PDM discută fierbinte cu președintele, premierul și ministra sănătății. „Să treacă toate nevoile care ne așteaptă și după aceea cred că vom spune și public ceva – acolo unde am fost de acord, acolo unde nu am fost”, a continuat democratul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram