/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O tânără și-a aruncat copilul nou-născut în WC-ul din curte. Femeia spune că l-a născut fără suflare

missing
09 aprilie 2020, ora 22:26

O tânără de 28 de ani și-a aruncat copilul nou-născut într-un WC din curte. Potrivit poliției, femeia ar fi născut acasă și după ce ar fi observat că micuțul nu prezintă semne de viață după ce l-a adus pe lume, l-a aruncat în WC-ul din curtea casei.

Potrivit polițiștilor, femeia a născut acum trei zile, într-o localitate din raionul Glodeni. Femeia se afla la evidența medicilor și se afla în termen de naștere.

„La data de 06 aprilie, aflându-se la domiciliu, în jurul orelor 03:30, a simțit scrurgerea apelor amiotice și a plecat la viceul din curte. Ajungând la viceu, a înțeles că survine nașterea, unde și a născut”, se spune într-un comunicat la poliției.

Tot din spusele tinerei, fătul era fără suflare și nu dădea semene de viață după care femeia a aruncat pe pruncul nou-născut în viceul din ogradă, iar a doua zi s-a adresat la asistenta medicală din localitate.

Polițiștii au găsit corpul neînsuflețit al micuțului în WC-ul din curte. Ulterior a fost trimis la examinarea medico-legală, pentru stabilirea cauzei decesului.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram