/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Decizia Comisiei pentru Situații Excepționale! Mai multe prevederi care se conțin în legea suspendată ieri de CCM vor fi aplicate

missing
10 aprilie 2020, ora 11:21

Comisia pentru Situații Excepționale s-a întrunit în această dimineață pentru examina posibilitatea aplicării mai multor prevederi din legea care a fost suspendată ieri de Curtea Constituțională, pentru ca cetățenii și agenții economici să poate fi susținuți în condiții de criză.

CSE a decis să fie acordat ajutorul de șomaj, așa cum era în legea suspendată, să fie majorate indemnizațiile pentru copii, să fie acordat suport pentru agenții economici care achită salarii pentru angajații intrați în șomaj tehnic și să fie aplicate măsurile pentru susținerea titularilor de patentă, la fel prevăzute în legea suspendată de CCM.

„Nu avem certitudinea ce se va întâmpla mai departe cu această lege și am venit cu reacție imediată după s-a întâmplat ieri și aplicăm mai departe ce era stipulat în acea lege”, a explicat Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram