/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Persoanele peste 63 de ani din Chișinău care locuiesc în blocuri plasate în carantină vor putea ieși din casă doar în anumite intervale orare

missing
10 aprilie 2020, ora 11:37

Persoanele în vârstă de peste 63 de ani din Chișinău care locuiesc în blocurile plasate în carantină vor putea ieși din casă doar în intervalul orelor 09.00 -13.00. Excepție fac doar deplasările de serviciu. O decizie în acest sens a fost luată ieri la Comisia pentru Situații Excepționale. 

Conform hotărârii, se interzice persoanelor persoanelor în vârstă de peste 63 ani, aflarea în afara domiciliului şi în spaţiile publice fără necesitate stringentă, cu excepţia:
– deplasărilor în interese de serviciu;
– deplasărilor pentru asigurarea cu produse alimentare;
– deplasarea pentru asistenţă medicală, ce nu poate fi amânată;
– deplasarea pentru alte motive justificate şi care nu pot fi amânate.

Se vor admite deplasările în afara domiciliului a persoanelor în vârstă de peste 63 ani, cu excepția celor în interes de serviciu, doar în intervalul orar 09.00 -13.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram