Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de polițiști pentru că ar fi spart geamul unui automobil parcat pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei și a furat bara de protecție, aripa stângă din față și casetofonul. 

Tânărul ar fi pătruns în automobilul de marca „Mercedes”. Proprietarul mașinii s-a dovedit a fi un bărbat de 52 de ani. Acestuia i-a fost cauzat un prejudiciu de 13 400 lei. Polițiștii au stabilit că, tânărul accesoriile sustrase le-a instalat la automobilul personal.

Potrivit poliției capitalei, bănuitul şi-ar fi recunoscut vina parțial. El este cercetat penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei, la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Polițiștii au demarat activități de investigații în acest sens, privind complicitatea lui și în alte cazuri analogice săvârșite pe teritoriul capitalei. Anterior individul a mai fost documentat de către polițiști pentru huliganism.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!