În perioada de carantină la Newton House lucrările evoluează conform orarului! Însă asta nu este singura veste bună pentru clienți și potențialii clienți. Acum puteți să rezervați apartamentul dorit în complex și sa-l achitați peste 30 de zile, când se termină carantina. Modul de achitare este cu atât mai comod pentru că în această perioadă s-ar putea ca prețurile la m2 să crească.

Complexul Newton House vă oferă posibilitatea de a procura apartamentul visurilor cu numai 3200 € prima rată, într-o perioadă de până la 5 ani, fără comisioane și procente de la bancă.

De asemenea, beneficiați de vecinătatea cu trei cele mai frumoase parcuri din Chișinău: Dendrarium, Valea Morilor, Pădurea Sculeanca. Ansamblul locativ este o combinație unică între o locație ideală în zona verde, materiale de construcție de calitate, precum și sistemul modern încorporat – Smart House.

Nu ratați șansa! Alegeți acum apartamentul propriu la etajul dorit!

Sună acum: 078777850.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!