/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ În două zile, la Centrul COVID-19 de la Moldexpo au fost aduși 48 de suspecți de coronavirus

missing
12 aprilie 2020, ora 13:22

Pe parcursul a două zile, prin Centrul COVID-19 amenajat la Moldexpo au fost triați 49 de suspecți cu virusul COVID-19. Dintre aceștia, 30 persoane au fost internate, două sunt în stare gravă.

La centru lucrează peste 150 de lucrători medicali antrenați și 30 voluntari din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu”.

Centrul este acea platformă unde persoanele stau, se prelevează probele și în depedență de rezultatele care vin, se realizează direcționarea corespunzătoare a pacienților”, a explicat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Pacienții sunt triați în dependență de starea de sănătate: Zona roșie- stare gravă Zona galbenă- stare de gravitate medie Zona verde- stare de sănătate satisfăcătoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram