social

/VIDEO/ O mașină de pompieri, care mergea să stingă un incendiu, a fost implicată în accident. „Lovitura a fost puternică”

12 aprilie 2020, ora 13:42
Distribuie:

O mașină de pompieri, care mergea să stingă un incendiu, a fost implicată într-un accident la ieșirea din oraș. Mașina salvatorilor s-a ciocnit cu un automobil în apropiere de cartierul Schinoasa. 

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratul General pentru Situații Exepționale, Liliana Pușcașu, mașina mergea să stingă un incendiu. „În urma accidentului, persoanele nu au avut de suferit, nici din autospecială, nici din autovehicul”, a menționat Liliana Pușcașu.

Internauții care au fost martori la incident spun că automobilul nu ar fi cedat echipei de intervenție care mergea cu girofarul pornit. „Lovitura a fost puternică. Toți sunt vii, o pasageră este în stare de șoc”, a menționat o internaută.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram