/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ O mașină de pompieri, care mergea să stingă un incendiu, a fost implicată în accident. „Lovitura a fost puternică”

missing
12 aprilie 2020, ora 13:42

O mașină de pompieri, care mergea să stingă un incendiu, a fost implicată într-un accident la ieșirea din oraș. Mașina salvatorilor s-a ciocnit cu un automobil în apropiere de cartierul Schinoasa. 

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratul General pentru Situații Exepționale, Liliana Pușcașu, mașina mergea să stingă un incendiu. „În urma accidentului, persoanele nu au avut de suferit, nici din autospecială, nici din autovehicul”, a menționat Liliana Pușcașu.

Internauții care au fost martori la incident spun că automobilul nu ar fi cedat echipei de intervenție care mergea cu girofarul pornit. „Lovitura a fost puternică. Toți sunt vii, o pasageră este în stare de șoc”, a menționat o internaută.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram