/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Trei fracțiuni din CMC propun rectificarea bugetului municipal pentru 2020. Au perfectat propriul proiect de decizie

13 aprilie 2020, ora 18:07

Fracțiunile Platforma DA, PAS și PL din CMCM au perfectat un proiect de decizie cu privire la rectificarea bugetului municipal pentru anul 2020. Fracțiunile au diminuat astfel investițiile în obiective, pe care nu le consideră prioritare.

„Au fost diminuate substanțial investițiile în construcții și reparații de havuzuri, stadioane, pentru deszăpezire și alte obiective care nu sunt prioritare acum. Prin aceste prevederi consilierii municipali au reușit să identifice circa 84 mln lei pentru a fi redistribuiți în conformitate cu necesitățile urgente ale stării de urgență”, se arată într-un comunicat al fracțiunii PPDA în CMC.

Consilierii mai solicită alocarea a peste 50 mln lei pentru reparații urgente și dotarea cu cele necesare în lupta contra răspândirii epidemiei ale instituțiilor medico-sanitare publice municipale și circa 33 mln lei pentru acordarea îndemnizațiilor angajaților din sistemul medical municipal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram