„Farmacia Familiei” și „Dita EstFarm” se implică în sprijinirea instituțiilor statului în lupta contra pandemiei de COVID 19. Pentru a contribui la aceste eforturi comune, „Farmacia Familiei” și „Dita EstFarm” au donat 50.000 de mii de măști de unică folosință instituțiilor care se află în prima linie de luptă împotriva infecției cu Coronavirusul de tip nou – Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Inspectoratului General al Poliției și Primăriei Municipiului Chișinău.

„O situaţie precum este cea cauzată de COVID-19 constituie un catalizator care ar trebui să unească întreaga societate şi să-i mobilizeze pe oameni la fapte bune. Cred că în acest moment este nevoie de solidaritate și de responsabilitate. Doar împreună vom putea depăși această perioadă”, a declarat Oleg Teterea, director al „Farmaciei Familiei”.

Suplimentar, agenții economici au oferit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale un lot de medicamente de producție franceză incluse în protocolul național de tratament al pacienților infectați cu COVID-19.

„Farmacia Familiei” continuă să activeze într-un regim obișnuit pentru a oferi ajutorul și produsele de sănătate și îngrijire necesare populației, iar prioritățile noastre rămân constante: grija pentru sănătatea și siguranța clienților.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!