/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Oasis Apartments: Achită comod apartamentul tău - în rate, timp de 7 ani

13 aprilie 2020, ora 09:25

Carantina nu este un impediment pentru cei care își doresc să achiziționeze o locuință. Companiile de construcție vin cu noi metode atractive de plată pentru clienții lor.

La Oasis Apartments, spre exemplu, dezvoltatorul a gândit o nouă metodă de achitare pe o perioadă de șapte ani, direct de la compania de construcție. Timp de o singură zi, doar cu buletinul, fără implicarea băncii și fără certificat de salariu, clientul poate intra în posesia apartamentului.

Noua metodă de achitare le este pusă la dispoziția clienților celora care au venituri înafară de cele oficiale. Potrivit companiei de construcție, au venit mai multe cereri din partea moldovenilor sosiți de peste hotarele țării.

Acum la Oasis, familiile deja pot intra în posesia unui apartament în variantă albă impecabilă. Prima rată pentru un apartament cu două camere și living este de doar 6000 € .

Oasis Apartments este un complex locativ de anvergură, amplasat nemijlocit în inima sectorului Râșcani. Aici veți găsi tot de ce aveți nevoie pentru comoditatea Dvs. cotidiană.

Nu ratați șansa! Alegeți acum apartamentul propriu la etajul dorit!

Sună acum: 068999361.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram