/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Alte cinci milioane de lei s-au adunat pe conturile Ministerului Finanțelor din donații, în ultimele șase zile

missing
14 aprilie 2020, ora 11:03

Peste 18 milioane de lei au fost încasate până în prezent pe conturile deschise de către Ministerul Finanțelor pentru donațiile destinate combaterii COVID-19, cu cinci milioane de lei mai mult decât acum șase zile.

Pe 7 aprilie, circa 13,5 milioane lei erau în conturile deschise de Ministerul Finanțelor pentru donații, destinate combaterii epidemiei de COVID-19, care au fost transferate în Fondul de Intervenție al Guvernului.

Din această sumă, 5, 864 milioane lei au fost alocate pentru acordarea indemnizațiilor unice în valoare de 16 mii lei celor 29 de angajați, din opt instituții medico-sanitare publice și o instituție bugetară, care au contractat infecția COVID-19 la locul de muncă.

De asemena, din acești bani urmează a fi procurate 51.428 combinezoane de protecție pentru medici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram