/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

„Doctore, și tu ai drepturi”. Mai mulți avocaţi oferă servicii juridice gratuite medicilor, concediați ilegal în perioada strării de urgență

missing
14 aprilie 2020, ora 17:43

Un grup de avocați din țară oferă servicii juridice gratuite medicilor care au fost supuși diverselor presiuni sau concediați ilegal în perioada strării de urgență.

La dispoziția tuturor cadrelor medicale care sunt (victime ale ilegalităților), Biroul Asociat de Avocați ,,Legal Service” dispune în mod gratuit, o echipă de avocați pregătită să vă asigure respectarea drepturilor dvs și continuitatea activității cu demnitate. Ne solidarizăm cu toți colegii noștri (avocați) din România și Republica Moldova pentru a oferi asistență juridică GRATUITĂ tuturor cadrelor medicale”, se arată într-o postare pe Facebook.

Medicii care se confruntă cu demisie sau sancționare nemotivată se pot adresat la numerele de telefoane:

– 079997777 – avocat Spînu Igor;
– 078784004 – avocat Botnarenco Ion;
– 068113069 – avocat Grigorița Andrei.

‼️ DOCTORE ȘI TU AI DREPTURI ‼️

Stimați doctori, ????

Observăm că ????, în ultima perioadă sunteți supuși diverselor…

Publicată de Biroul Asociat de Avocați pe Luni, 13 aprilie 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram