/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Doi membri ai legendarei trupe O-Zone au lansat o nouă piesă. Ascultă „Lay Down”

missing
14 aprilie 2020, ora 16:03

Fanii celor doi membri ai legendarei trupe O-Zone, Radu Sîrbu și Arsenium se bucură de o nouă surpriză. Cei doi au lansat ieri o nouă piesă „Lay Down”. Melodia este în limba engleză și deja a strâns peste zece mii de vizualizări pe youtube.

O-Zone s-a destrămat în ianuarie 2005, an în care fiecare dintre componenții ei s-a concentrat pe o carieră solo. Arsenie Todiraș, care s-a stabilit în Chișinău, activează azi sub numele de scenă Arsenium.

Radu Sîrbu este singurul component al trupei care a rămas în România, unde are o carieră impresionantă ca și producător muzical.

Aceștia au devenit cunoscuți odată cu lansarea celei mai cunoscute piese „Dragostea din tei”. Aflată în topul a 30 de state, piesa s-a vândut în peste 12 milioane de copii. A stat 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și a fost preluată de artiști din toată lumea care au interpretat-o în stilul lor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram