social

Peste două mii de moldoveni s-au infectat de COVID-19

15 aprilie 2020, ora 19:00
Distribuie:

Autoritățile anunță că astăzi numărul persoanelor confirmate prin teste de laborator cu coronavorus a crescut cu 115. Astfel, datele statistice arată că în Republica Moldova sunt 2049 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1914 persoane confirmate prin testarea de laborator și 135 persoane confirmate în baza criteriilor clinice epidemiologice.

Potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, astăzi au fost procesate 594 de probe.

Din cele 115 cazuri de contaminare, unul este de import, și 114 sunt cu transmitere locală. Cele mai multe confirmări sunt în regiunea din stânga Nistrului unde astăzi sunt 22 de cazuri, în Chișinău – 21, Edineț – 12, Soroca – 9, Glodeni – 8, Bălți și Ștefan Vodă – câte 7, la Dondușeni și Sângerei – câte 5, Căușeni și Florești – câte 4, Criuleni, Fălești, Râșcani – câte două și în alte 4 raioane s-a înregistrat câte un caz.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram