/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Încă un bărbat și o femeie s-au stins din cauza virusului COVID-19

missing
15 aprilie 2020, ora 20:19

Autoritățile anunță decesul a încă două persoane din cauza contaminării cu virusul COVID-19. Un bărbat de la Glodeni și o femeie de la Orhei au pierdut lupta cu boala. Numărul celor răpuși de boală ajunge la 46.

Bărbatul avea 62 de ani și era din raionul Glodeni. Acesta a fost internat la Spitalul Raional Glodeni pe data de  13 aprilie. Ministerul Sănătății nu menționează că bărbatul ar fi avut co-morbidități.

În al doilea caz este vorba despre o femeie de 66 ani din raionul Orhei. Femeia a fost internată tot pe 13 aprilie la Spitalul Raional Orhei și a fost transferată astăzi la Spitalul Clinic Republican unde a și decedat. Femeia avea concomitent cardiopatie mixtă și diabet zaharat.

Amintim că astăzi autoritățile au mai anunțat despre alte trei decese.

Un nou deces provocat de coronavirus în R. Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram