„Iute Credit Moldova” dă start campaniei „Bunicilor, stați acasă!”

15 aprilie 2020, ora 09:05

Iute Credit Moldova, în parteneriat cu Misiunea Socială Diaconia, dă start astăzi Campaniei „Bunicilor, stați acasă!”. Acțiunea socială are drept scop protejarea persoanelor în etate de riscul contaminării cu noul Coronavirus, prin oferirea de produse de primă necesitate vârstnicilor din zonele de risc major de molipsire.

Persoanele vârstnice sunt cele mai vulnerabile în fața pandemiei COVID-19. În contextul situației excepționale declarate în țară și a carantinei, bunicii sunt cei care rămân fără ajutorul necesar și produse de primă necesitate.

Astfel, începând cu 13 aprilie 2020, reprezentanții companiei Iute Credit Moldova, echipați cu produse alimentare, de igienă și articole sanitare, vor vizita persoane în etate pentru a le oferi sprijinul necesar. În susținerea acestui scop nobil s-au alăturat și membrii Misiunii Sociale a Mitropoliei Basarabiei „Diaconia”, care vor oferi ajutor în distribuirea bunurilor beneficiarilor campaniei.

„Am decis să oferim sprijinul nostru persoanelor ajunse la vârsta de aur, deoarece anume ei sunt acum cei mai fragili și expuși pericolului pandemiei de coronavirus. Mulțumim Misiunii Sociale Diaconia pentru că s-a alăturat inițiativei Iute Credit Moldova de a oferi sprijin bunicilor din zonele vulnerabile. Este admirabilă dedicația dumnealor, de a fi alături de cei care cu adevărat au nevoie de ajutor în special în aceste vremuri dificile.”, a declarat Lilian Guzun, CEO Iute Credit Moldova.

Echipa Iute Credit și Misiunea Socială a Mitropoliei Basarabiei „Diaconia” îndeamnă cetățenii să se alăture campaniei și să fie alături de cei care acum au nevoie cel mai mult de ajutor.

În această perioadă dificilă prin care trece și Republica Moldova, Iute Credit este alături de clienții săi și întreaga societate. Printre măsurile de prim-ajutor se înscrie și donația oferită Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală în martie a.c.

Echipa Iute Credit este disponibilă la numărul de telefon 022 801 500 sau ONLINE, pe www.iutecredit.md,  Facebook.com/IuteCreditMoldova sau Instagram.com/iutecreditmoldova.

Despre Iute Credit Moldova:

Iute Credit este o companie de micro-finanțare de nivel internațional, cu sediul în Estonia, care își desfășoară activitatea pe piețele din Moldova, Macedonia, Albania, Kosovo, Bulgaria și Bosnia și Herțegovina. Misiunea Iute Credit este de a fi cel mai rapid si cel mai confortabil furnizor de împrumuturi.

Iute Credit a fost înființat în Republica Moldova în 2008. În acest moment, are peste 300 mii de clienți, fiecare a treia familie din Moldova beneficiind de serviciile Iute Credit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram