/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Nu se plictisesc în autoizolare! Cum petrec timpul liber interpreta Aura și gemenele ei, Lori și Beti

missing
15 aprilie 2020, ora 09:17

Întreaga țară se află în stare de urgență, iar toată lumea s-a autoizolat în locuințele lor, părăsindu-le doar atunci când au nevoie de produse alimentare.

La fel a făcut și interpreta Aura, care s-a autoizolat în apartamentul său împreună cu gemenele Lori și Beti.

„Pentru noi toate, cel mai greu este lipsa de comunicare cu cei din jur, plimbările. Asta acum ne lipsește cel mai mult”, a spus Lori în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

„În sfârșit avem timp pentru ce nu găseam demult”

„Noi la televizor stăm mai puțin. Mai intrăm pe rețelele sociale și acolo găsim cele mai actuale știri. Nu pot spune că am fost foarte panicate de la început. Pentru mine această carantină a început mult mai devreme. De la început a fost o incertitudine de cum va fi, pentru că prima oare se întâmplă astfel de lucruri, dar ulterior te resemnezi cu toate astea. Timpul acesta îl folosești la maxim cu familia, ceea ce cândva spuneai că nu reușești, fiind preocupată cu altceva. Am început să fac cursuri de engleză online”, a recunoscut Aura.

Cât despre lecțiile online, gemenele sunt încântate și spun că s-au obișnuit cu noua modalitate de a studia.

Ne-am obișnui cu lecțiile online. Asta este chiar mai bine. Nu trebuie să ne trezim foarte devreme”, a precizat Lori.

E un pic mai plictistor, pentru că la școală mai comunici cu colegii. Dar noi ne-am obișnuit cu acest regim”, a adăugat Beti.

Și pentru că se apropie Paștele, interpreta a dezvăluit unde va sărbători și ce rețete culinare va pregăti pentru masa de sărbătoare.

„Sigur că vom sărbători acasă, cu bucate tradiționale. Am comandat mieluț, brânză, legume. Sigur că o să vopsim ouă. O să încercăm să coacem cozonaci”, a povestit Aura.

„Primul lucru pe care îl fac când ies din carantină”

„De ce nu, să explorăm țara noastră. Acum, atât de mult mi-aș fi dorit să merg în Codrii Moldovei, undeva la Sud, la Nord, la Est, la Vest, oricunde nu ar fi”, a spus entuziasmată interpreta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram