/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O nouă regulă în Penitenciarul nr.16 - Pruncul. Vizitele și întrevederile cu deținuții vor avea loc în regim online

15 aprilie 2020, ora 13:05

În scopul implementării măsurilor de prevenire și control al infecției cu coronavirus de tip nou, administrația Penitenciarul nr.16 „Pruncul” a anunțat o nouă măsură pentru respectarea regimului sanitaro-antiepidemic.

Asfel, până pe data de 15 mai, întrevederile de scurtă durată cu deținuții pot avea loc în regim online, prin intermediul aplicației Skype.

Întrevederile de scurtă durată vor fi permise doar rudelor de gradul I, cu respectarea următoarelor reguli:

  • Completarea preventivă, către directorul instituției penitenciare, a cererii pentru acordarea întrevederii de scurtă durată.
  •  Expedierea, pe adresa electronică p16intrevederi@anp.gov.md, a cererii completate și a actului de identitate scanat/fotografiat.

Despre data și ora când urmează a fi desfășurată întrevederea în regim online veți fi informat pe adresa electronică indicată în cerere.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram