În perioada de carantină PROIMOBIL.MD le vine în întâmpinare clienților și lansează o serie de operațiuni care pot fi efectuate online. Potrivit companiei imobiliare, acum puteți să plasați anunțuri spre vânzare, să solicitați prezentare video și să negociați prețul apartamentului, totul online.

NEGOCIAȚI PREȚUL ONLINE!

Intrați pe www.proimobil.md selectați apartamentul sau casa dorită, apăsați butonul oferă preț și obțineți cel mai bun preț pentru imobil. Aveți posibilitatea de a negocia prețul oricărui imobil, astfel veți putea face cea mai potrivită alegere.

VINDEȚI APARTAMENTUL ONLINE!

Chiar pe prima pagină de pe www.proimobil.md completați formularul cu toate informațiile despre imobil! În scurt timp veți primi evaluarea acestuia și o ofertă corectă de piață.

Proimobil.md Garantează:

  • Vânzare urgentă (până la o săptămână);
  • Evaluare gratuită a imobilului;
  • Plan de marketing individual pentru fiecare imobil;
  • Pregătirea pachetului de documente solicitate de notar (fără deranj pentru vânzător);
  • Siguranța tranzacțiilor atât pentru vânzător/cumpărător, cât și pentru locator/ locatar, precum și întocmirea profesionistă a tuturor actelor secundare, ce însoțesc o tranzacție imobiliară.

De asemenea, puteți solicita prezentarea oricărui apartament în regim video.

Compania îndeamnă cetățenii să stea acasă și lase toată tranzacția de vânzare, cumpărare sau închiriere a imobilelor pe seama echipei. Potrivit angajaților companiei, unele din aceste opțiuni erau valabile și anterior, însă acum acestea sunt mult mai relevante.

Info: 📞 078 088 886.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!