/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

PROIMOBIL.MD: Acum puteți să vindeți/procurați/închiriați orice imobil online

15 aprilie 2020, ora 14:24

În perioada de carantină PROIMOBIL.MD le vine în întâmpinare clienților și lansează o serie de operațiuni care pot fi efectuate online. Potrivit companiei imobiliare, acum puteți să plasați anunțuri spre vânzare, să solicitați prezentare video și să negociați prețul apartamentului, totul online.

NEGOCIAȚI PREȚUL ONLINE!

Intrați pe www.proimobil.md selectați apartamentul sau casa dorită, apăsați butonul oferă preț și obțineți cel mai bun preț pentru imobil. Aveți posibilitatea de a negocia prețul oricărui imobil, astfel veți putea face cea mai potrivită alegere.

VINDEȚI APARTAMENTUL ONLINE!

Chiar pe prima pagină de pe www.proimobil.md completați formularul cu toate informațiile despre imobil! În scurt timp veți primi evaluarea acestuia și o ofertă corectă de piață.

Proimobil.md Garantează:

  • Vânzare urgentă (până la o săptămână);
  • Evaluare gratuită a imobilului;
  • Plan de marketing individual pentru fiecare imobil;
  • Pregătirea pachetului de documente solicitate de notar (fără deranj pentru vânzător);
  • Siguranța tranzacțiilor atât pentru vânzător/cumpărător, cât și pentru locator/ locatar, precum și întocmirea profesionistă a tuturor actelor secundare, ce însoțesc o tranzacție imobiliară.

De asemenea, puteți solicita prezentarea oricărui apartament în regim video.

Compania îndeamnă cetățenii să stea acasă și lase toată tranzacția de vânzare, cumpărare sau închiriere a imobilelor pe seama echipei. Potrivit angajaților companiei, unele din aceste opțiuni erau valabile și anterior, însă acum acestea sunt mult mai relevante.

Info: ???? 078 088 886.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram