/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Mezelurile marca „Meat House” sunt la un click distanță

missing
15 aprilie 2020, ora 21:04

Confortul și siguranța clienților este prioritatea companiei „Meat House”. În pragul sărbătorilor pascale, cumpărăturile sunt făcute… online. Acum, serviciul de livrare este mai accesibil ca niciodată.

Mezelurile marca „Meat House” sunt la un click distanță. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul companiei și să bifați produsele îndrăgite. Gama este foarte variată, vă putem sugera să optați pentru seria de salamuri Servelat Pastoral, Moldovenesc, salami Extra, Servelat Neva, Moscovscaia, Milano sau Napoli. Iar pentru iubitorii de salamuri fierte, puteți alege Doctorscaia, crenvurști cu cașcaval, Picolino și Lacta sau safalade de vită. În ofertă, găsiți și carne coaptă ca acasă, marinată natural fără concentrați, dar și carne proaspătă de porc, de vițel și de pui, care zilnic sunt aduse în rețelele de magazine „Meat House” de la cei mai buni producători din țară.

Zinaida ONICA, REPREZENTANTĂ, COMPANIA „MEAT HOUSE”: „Vă garantăm că în toată rețeaua de magazine „Meat House” se respectă toate normele de siguranță, atât personalul de vânzare cât și cel de livrare sunt echipați corespunzător.”

Și asta nu e tot. Compania vă oferă și un asortiment larg de alte tipuri de produse alimentare, printre care copturi aromate, pregătite după rețetele tradiționale. Tot pe site-ul „Meat Hous” puteți comanda diferite feluri de produse alcoolice, dintre care nu lipsește vinul autohton. După ce plasați comanda, reprezentanții companiei o preiau imediat și vin să o livreze direct la domiciliu. Livrările sunt efectuate atât în sectoarele capitalei, cât și în suburbiile municipiului.

Zinaida ONICA, REPREZENTANTĂ, COMPANIA „MEAT HOUSE”: „Familia „Meat House” vă dorește sărbători luminoase și cu drag vă îndemnăm să stați acasă. Noi suntem pregătiți să livrăm rapid cele mai bune produse și la cele mai bune prețuri doar pentru dumnevoastră.”

Comanda în capitală trebuie să înceapă de la 150 de lei, iar dacă depășește suma de 300 de lei, atunci livrarea este gratuită. În suburbiile capitalei, costul comenzii nu trebuie să fie mai mic de 300 de lei.

DETALII DESPRE COMANDA ONLINE
– În Chișinău, comanda minimă – de la 150 de lei
– Prețul livrării în Chișinău – 30 de lei
– De la 300 de lei, livrarea este gratuită
– În suburbii, comandă minimă este de 300 lei, prețul livrării – 50 lei.
– Vă mulțumim că sunteți alături de noi, așteptăm comenzile dvs.!

COMANDĂ ONLINE PE MH.MD
COMANDĂ LA TELEFON: 068 216 614 sau 022 855 999

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram