/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cifre alarmate! Numărul celor răpuși astăzi de coronavirus a ajuns la șapte

16 aprilie 2020, ora 15:39

Acum câteva minute, Ministerul Sănătății a anunțat încă două persoane răpuse de virusul COVID-19. Un bărbat din raionul Ștefan Vodă și unul din regiunea transnistreană au pierdut lupta cu boala. Ambii sunt trecuți de 60 de ani.

Bărbatul de la Ștefan Vodă avea 68 de ani și a fost internat pe data de 8 aprilie la

MSMPS informează despre înregistrarea a încă două decese provocate de infecția COVID-19. Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății. Acesta suferea de hipertensiune arterială de gr. III, cardiopatie hipertensiva IC gr. II și suferise de accident vascular cerebral ischemic.

Al doilea bărbat avea 63 de ani și nu suferea de alte boli.

Astăzi au mai fost anunțate cinci decese din cauza contaminării cu virusul COVID-19. Numărul celor răpuși de boală a ajuns la 53 în R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram