Kaufland Moldova susține Primăria Municipiului Chișinău, în efortul pe care îl depune, în gestionarea situației epidemiologice legate de infecția cu Coronavirusul de tip nou.

Astăzi, compania a donat un lot de 5.000 de teste (seturi de recoltoare pentru exudat nazal și faringian/mediu transport viral), în valoare de 400.000 MDL. Seturile sunt necesare pentru realizarea testelor de diagnostic pentru depistarea COVID-19.

„Compania Kaufland nu poate rămâne indiferentă, atunci când toată comunitatea se confruntă cu o criză fără precedent. Responsabilitatea este parte a ADN-ului nostru corporativ. Știm că, doar împreună putem depăși orice greutăți. Această acțiune este un suport suplimentar, prin care vrem să susținem Primăria Municipiului Chișinău, pe lângă donațiile făcute pentru susținerea persoanelor social vulnerabile și procurarea echipamentului medical de protecție.”, a menționat Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

Cele 5.000 de teste (seturi de recoltoare pentru exudat nazal și faringian/mediu transport viral) vor fi distribuite către instituțiile medicale municipale care se află în prima linie de luptă cu COVID-19. O parte din aceste teste vor fi utilizate pentru testarea personalului medical și a persoanelor aflate în prima linie.

Vreau să aduc sincere mulțumiri companiei Kaufland pentru implicare și responsabilitate. În aceste momente grele, trebuie să luptăm toți împreună pentru un scop comun, ca să depășim această pandemie. Cele 5.000 de teste vor fi distribuite instituțiilor medicale municipale și vor fi utilizate pentru testarea personalului medical, a angajaților din prima linie, dar și a pacienților ”  a subliniat Ion Ceban, Primarul Municipiului Chișinău.


Kaufland Moldova a oferit un suport în valoare de peste 2 milioane de lei instituțiilor naționale și municipale, care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19, pentru procurarea echipamentului medical și a consumabilelor. Totodată, Kaufland Moldova a donat un lot de 5.000 de teste pentru depistarea COVID-19 (seturi de recoltare pentru exudat nazal și faringian/ mediu transport viral).

#Ajut #ImiPasa

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!