/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Prințul Harry povestește experiența sa de autoizolare în California, alături de familie

missing
16 aprilie 2020, ora 17:53

Ducele de Sussex, care s-a mutat recent în Los Angeles împreună cu familia sa, a împărtășit experiența sa de autoizolare la domiciliu cu ocazia unui apel video cu părinții și îngrijitorii de copii foarte bolnavi din Regatele Unite. Prințul Harry a participat într-o conversație cu doi părinți, o asistentă medicală și cu șeful organizației caritabile WellChild, care se ocupă cu îngrijirea copiilor foarte bolnavi și a tinerilor din Regatul Unit.

„Există o mulțime de lucruri pozitive care se întâmplă în același timp și faptul că pot să îmi petrec acest timp cu familia – foarte mult timp cu familia – mă face să ma gândesc: mă simt oare vinovat că îmi pot permite să aloc tot acest timp pentru ei?”, a dezvăluit Prințul Harry.

Fundația WellChild s-a aflat sub patronajul Prințului Harry mai bine de un deceniu. „Mă bucur foarte tare să revăd niște chipuri familiare și aici”, a mai spus Ducele de Sussex.

Acesta a continuat prin a lăuda membrii famililor, numindu-i „super părinți” pentru bunăvoința lor sub această presiune, scrie elle.ro.

Rezistența și puterea pe care voi o aveți este absolut incredibilă. Nu trebuie niciodată să uitați acest lucru. Desigur, vor exista și zile mai grele. Nici măcar nu-mi pot imagina cât de greu este pentru voi”, a spus acesta.

Pe durata apelului, Harry a urmărit poveștile grupului despre cum se confruntă fiecare cu perioada de criză. Aceștia și-au exprimat îngrijorarea față de noile provocări aduse de epidemie în plus față de cele de dinainte. De la limitarea accesului la îngrijire medicală complexă, la încercările de a proteja pacienții vulnerabili și familile lor de virus.

Atunci când Harry a fost întrebat despre propria experiență, acesta a raspuns: „Nu e prea rău. Cred că trăim vremuri ciudate – cu toții trecem prin același lucru într-un mod foarte unic. Dar cu cât acest lucru durează mai mult, îmi închipui că va fi din ce în ce mai greu pentru fiecare dintre voi”.

Cu toate că Harry s-a mutat în Los Angeles cu soția sa și copilul lor, acesta contiună să se ocupe de același cauze și acțiuni caritabile pe care le-a început în Regatul Unit, înainte de a abandona îndatoriile sale regale. Printre cei cu care s-a conversat se numără și asistenta Rachel Gregory de la WellChild, care susține copiii și tinerii care necesită îngrijire cu ventilație pe termen lung din Nottinghamshire, Lincolnshire și Derbyshire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram