/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Detalii în cazul stației de medicină urgentă din Căușeni, pusă în carantină! Cinci angajați sunt infectați cu COVID

missing
17 aprilie 2020, ora 14:25

Patru asistenți medicali și un șofer ai Substației de asistență medicală urgentă prespitalicească Căușeni au fost testați pozitiv la coronavirus. Stația este închisă de mai bine de 24 de ore, iar tot persoanalul medical a fost plasat în carantină.

Informația ne-a fost oferită de președintele raionului Căușeni, Nicolae Gorban, care a precizat că cele cinci perosane infectate sunt internate în diferite instituții medicale, unii în spitalul raional, iar alții la Chișinău, dar starea lor de sănătate este satisfăcătoare.

„Socot că este o procedură corectă să inchidem stația la carantină, să nu riscăm să infectăm tot efectivul”, a spus Gorban, solicitat de TV8.

Președintele raionului a dat asigurări că nu există probleme în deservirea cetățenilor, pentru că la chemări vin ambulanțele din alte substații din Anenii Noi, Căinari, Taraclia și chiar din satul Copanca unde este serviciu de medicină urgentă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram