/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

STOP CADRU. Premierul Chicu își cere iertare de la cetățeni

missing
17 aprilie 2020, ora 18:04

În Vinerea Mare, în briefingul zilnic pe care îl susțin autoritățile, premierul Chicu a citit de pe foaie un discurs mai emotiv. În ajunul sărbătorilor de Paști, șeful cabinetului de miniștri și-a cerut iertare de la cetățeni.

Sărbătorile de Paști înseamnă căldură, lumină, dar căldura și lumina trebuie să fie, în primul rând, în suflet, nu la mesele mari, în companii zgomotoase, petreceri care, de regulă, le desfășurăm noi în perioada sărbătorilor.

Vă rog să mă iertați pentru acele incomodități pe care vi le creăm în această perioadă. Nu este dorința noastră, dar este o necesitate”, a spus premierul.

De asemenea, prim-ministrul a îndemnat cetățenii să nu meargă în ospețe la rude și să nu se expună riscului. „Eu vă rog pe toți să ținem cont că atunci când noi toți vom fi la masa de sărbătoare, lucrătorii medicali, polițiștii, carabinierii, militarii vor fi în străzi, la serviciu. Ei vor fi la datorie pentru a ne proteja pe noi”, a mai spus Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram