/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ La Tohatin va apărea un stadion modern, cu suprafață naturală. Pe teren au loc lucrări de amenajare

missing
17 aprilie 2020, ora 20:50

Încă puțin și comuna Tohatin, din componența municipiului Chișinău, se va putea lăuda cu un stadion modern, cu suprafață naturală. La meciurile ce vor fi disputate aici vor încăpea în jur de 500 de persoane. Nu vor lipsi nici vestiarele pentru echipele de fotbal. Ieri, pe teren au avut loc lucrări de amenajare, la care au participat și experți angajați de Federația Națională de Fotbal.

Specialiștii federației au semănat iarba, utilizând semințe pentru gazon sportiv. Asta după ce, anterior, primăria din Tohatin a instalat un sistem performant de irigare. Pe lângă locuri de parcare și vestiare, noul stadion, ce va avea dimensiuni naturale, va putea găzdui în tribune nu mai puțin de 500 de spectatori. În viitor, autoritățile locale doresc să creeze un club de fotbal care ar putea lupta ca la egal cu cele mai puternice formații ale țării. În prezent, echipa din Tohatin evoluează în campionatul raional și în cel municipal. Federația Moldovenească de Fotbal a efectuat lucrări de amenajare și pe alte terenuri de fotbal din țară, printre care la Hâncești, Orhei, Lozova sau Ceadâr-Lunga.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram