Încă puțin și comuna Tohatin, din componența municipiului Chișinău, se va putea lăuda cu un stadion modern, cu suprafață naturală. La meciurile ce vor fi disputate aici vor încăpea în jur de 500 de persoane. Nu vor lipsi nici vestiarele pentru echipele de fotbal. Ieri, pe teren au avut loc lucrări de amenajare, la care au participat și experți angajați de Federația Națională de Fotbal.

Specialiștii federației au semănat iarba, utilizând semințe pentru gazon sportiv. Asta după ce, anterior, primăria din Tohatin a instalat un sistem performant de irigare. Pe lângă locuri de parcare și vestiare, noul stadion, ce va avea dimensiuni naturale, va putea găzdui în tribune nu mai puțin de 500 de spectatori. În viitor, autoritățile locale doresc să creeze un club de fotbal care ar putea lupta ca la egal cu cele mai puternice formații ale țării. În prezent, echipa din Tohatin evoluează în campionatul raional și în cel municipal. Federația Moldovenească de Fotbal a efectuat lucrări de amenajare și pe alte terenuri de fotbal din țară, printre care la Hâncești, Orhei, Lozova sau Ceadâr-Lunga.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!