Război în Ucraina, ziua 280: Bombă la Ambasada Kievului din Spania și reuniune NATO în România. UE va înființa un tribunal special

/STOP CADRU/ Dodon către preoți: Amenzi nu vor fi. Vă rog, asta nu transmiteți în direct

18 aprilie 2020, ora 19:44

Președintele Igor Dodon a participat astăzi la ceremonia de întâmpinare a Focului Haric, adus de la Ierusalim în la noi în țară. După finalizarea ceremoniei, șeful statului a discutat cu fețele bisericești prezente la eveniment. 

Preoții au cerut ca să nu fie amendați în această noapte, în contextul restricțiilor impuse de către autorități. Drept răspuns, Igor Dodon le-a spus să nu-și facă griji, pentru că nu vor fi aplicate amenzi.

„Amenzi nu vor fi. Am vorbit în acest sens și cu Mitropolitul Vladimir”, a spus șeful statului. Mai mult, președintele a rugat că aceste declarații să nu fie transmise în direct.

Contactată de redacție, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, a declarat: „nu comentăm deocamdată acest caz”.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram