/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cei 135 de pacienți cu COVID-19, care urmau tratamente la domiciliu, au fost testați în laboratoare. Mai mult de jumătate dintre ei sunt pozitivi

missing
19 aprilie 2020, ora 19:04

Cei 135 de pacienți cu COVID-19 care urmau tratamente la domiciliu au fost testați în laboratoare. Astfel, testele arată că mai mult de jumătate dintre ei sunt pozitivi. 

Potrivit Ministerului Sănătății, la 84 din cei 135 de pacienți a fost confirmată prezența virusului, iar 51 au fost testați negativ.

Cele 84 persoane testate pozitiv la coronavirus sunt din următoarele raioane și municipii: Chișinău – 36, Fălești – 8, Glodeni – 8, Rezina- 5, Ștefan-Vodă – 4, Taraclia – 4, Căușeni – 4, Donduşeni – 4, Cahul – 3, Strășeni – 2, Bălți – 1, Briceni – 1, , Edineț – 1, Ialoveni – 1, , Soroca – 1 și Telenești – 1.

„Persoanele care au fost testate negativ sunt plasate sub supraveghere medicală”, menționează reprezentanții Ministerului Sănătății.

Pacienții testați pozitiv în laborator vor continua tratamentul la domiciliu. Potrivit medicilor, acești pacienți au forme ușoare de boală.

Amintim că azi au fost confirmate în total 145 de cazuri noi de COVID-19, în urma a peste șase sute de teste efectuate în laboratoare. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns astfel la 2472 de cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram