/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Îngerii în halate albe... Pacienții care s-au vindecat de coronavirus le mulțumesc medicilor: „Se supun riscului în fiecare zi”

missing
19 aprilie 2020, ora 14:04

Pacienții care s-au vindecat de COVID-19 le adresează medicilor care i-au tratat un mesaj de mulțumire. „Chiar se supun riscului în fiecare zi. La orice solicitare ei au fost alături, când am avut nevoie, la orice oră, pe orice timp, m-au ajutat cu tot ce am avut necesar”, spune Veronica Ciornaia, o tânără mamă care a născut recent, pe timp de pandemie, într-un spot realizat de Ministerul Sănătății.

„Nu știu ce aș fi făcut fără medici. M-au telefonat și ziua, și noaptea. Sunt mamă a cinci copii și pentru ei era foarte important să mă pună pe picioare”, spune Olga Cușnir.

Printre pacienții care s-au vindecat de COVID-19 este și președintele raionului Cahul, Marcel Cenușă: „Prima perioadă de tratament este una chiar dificilă. Persoana chiar are nevoie de această susținere. Am simțit-o din plin, pentru ce le aduc mulțumiri”, a spus alesul local.

Până azi, în Republica Moldova s-au vindecat circa patru sute de pacienți din numărul celor peste două mii, confirmați pozitivi la coronavirus de pe 7 martie. Ultimii 66 de pacienți vindecați au fost externați din spitale ieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram