/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Intrările și ieșirile din Brînzeni, monitorizate de zeci de salvatori, polițiști și soldați

missing
20 aprilie 2020, ora 18:09

Satul Brînzeni din raionul Edineț, aflat de azi în carantină, este monitorizat de 36 de salvatori, polițiști și soldați ai Forțelor Armate. Intrările și ieșirile din localitate sunt vegheate de 10 unități de tehnică.

De asemenea, pentru menținerea regimului special, în localitate funcționează trei posturi. La intrare în Brînzeni, sunt amplasate corturi, iar accesul este permis doar echipelor de urgență, dar și celor care mențin infrastructura localității.

Satul Brînzeni din raionul Edineț a fost plasat de azi în carantină. Decizia a fost aprobată la ședința Comisiei pentru situații excepționale raionale. Restricția a fost aplicată după ce la Internatul Psihoneurologic din localitate au fost confirmate 70 de cazuri de  infecție cu coronavirus. Printre cei infectați se numără atât beneficiari ai instituției, cât și angajați.

Sursa foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram