/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Fotbaliștii moldoveni, evoluție excelentă în Prima Ligă Belorusă

missing
20 aprilie 2020, ora 21:51

Moldovenii se remarcă din nou la singurul campionat de fotbal, rămas activ pe timp de pandemie. În etapa curentă a Ligii Bieloruse, jucătorii noștri le-au făcut pe toate: de la goluri și pase, până la cartonaște galbene. Eroul principal a fost însă Ion Nicolăescu, care, pe final de meci, a adus victoria echipei sale.

Cea de-a 5-a etapă a Primii Ligi Bieloruse a fost una nemaipomenită pentru jucătorii moldoveni. Vitebsk, echipa la care evoluează Ion Nicolăescu, s-a impus cu 1 la 0 în fața lui Dinamo Brest, urcând pe treapta secundă a clasamentului. Atacantul moldovean s-a aflat pe banca de rezerve mai tot meciul, fiind introdus pe teren abia în minutul 78. La puțin timp, acesta a preluat inițiativa, transformând o lovitură de la 11 metri.

Până la finalul meciului nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar reușita lui Nicolăescu a fost decisivă. Este a doua etapă la rând în care moldoveanul marchează pentru Vitebsck. Într-un alt meci, Ruh Brest a învins-o pe Minsk cu 1 la 0, iar la singurul gol al partidei, din nou și-a adus aportul un moldovean. Este vorba despre Gicu Andronic care a oferit o pasă de gol ”a la Pirlo”.

Grație acestui rezultat, Ruh Brest urcă pe locul 9 în Prima Ligă Bielorusă. Singurul moldovean care nu s-a bucurat de o victorie a fost Igor Costrov. Echipa lui, Slavia, a pierdut cu 2 la 1 și a coborât până pe locul 7.  Costrov a petrecut pe teren toate cele 90 de minute, unicul lucru prin care s-a remarcat a fost cartonașul galben obținut în startul reprizei secunde. Moldoveanul în vârstă de 32 de ani evoluează la Slavia deja de 5 sezoane.

Reporter: Alex MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram